HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLEIDA GUANYA EL CAMPIONAT DE SELECCIONS PROVINCIALS  (19.02.2024)
     
 

La Selecció de Lleida, formada per Aran Badia, Carla Muntada, Dolors Cots I Toni Márquez, tots quatre d’Olius, més Lluís Tolosa i Domingo Hinojosa de Tàrrega, Katia Martín de los del Huerto i Abril Asensio de Ponts, ha estat molt superior a la resta de seleccions i s’ha endut la tercera edició del Campionat de Seleccions Provincials, celebrat a Igualada aquest passat diumenge 18 de febrer.


En el primer enfrontament Lleida ha vençut a Barcelona per un clar 6 a 1, mentre que Tarragona ha superat Girona per 4 a 3. En el segon partit Lleida ha derrotat contundentment a Tarragona per 7 a 0 i Barcelona ha guanyat Girona per 5 a 2. Amb la victòria matemàtica a la butxaca, Lleida ha superat fàcilment a Girona per 6 a 1. Més igualat ha estat l’enfrontament entre Barcelona i Tarragona que ha acabat 4 a 3 pels barcelonins


Amb aquesta victòria, la selecció de Lleida pren el relleu de la selecció de Barcelona, que havia vençut en les dues primeres edicions, i serà l’encarregada d’escollir la seu de l’edició de l’any 2025.


Ha presidit el lliurament de premis i records la Regidora de Governació de l’Ajuntament d’Igualada Carlota Carner acompanyada d’Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Nil Solé en representació del Club de Bitlles Igualada, organitzador del campionat. També han estat presents els directius de la FCBB, Joan Francesc Brull (Tarragona), Koen Balcaen (Lleida), Ernest Darder (Girona), i la directiva Marta Solé (Barcelona).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La selecció de Lleida, vencedora del campionat, autoritats i resta de seleccions


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades