HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MOLTA EMOCIÓ A LA LLIGA CATALANA  (23.02.2024)
     
 

Aquest cap de setmana, 24/25 de febrer se celebra la desena jornada de la Lliga Catalana de bitlles, una jornada amb enfrontaments molt interessants en quasi tots els grups i categories, com el derbi barceloní de 1a Divisió entre el Siuranenc A, que afronta la jornada amb algunes baixes, i el COP, que ha començat molt fort la segona volta, o el Vilabrú – Alls Secs Piquen de la 1a Divisió de Girona.


El grup de 1a Divisió de Lleida està molt igualat, i totes les partides poden ser transcendentals, mentre que a Tarragona destaquen els enfrontaments entre Perelló Sol – la Galera B, i Perelló Bufavents – Catalònia Forn de Carlos.


Lluita aferrissada en alguns dels grups de 2a Divisió, dels que destaquem els enfrontaments entre St. Llorenç la Mola – Poblenou Blau, en el Grup 2 de Barcelona, Emmurallats Castell – Penya Bistec C, en el Grup 2 de Girona, i el Igualada B – Dental Tàrrega en el grup de Lleida. El equip de Tàrrega ve de fer dues grans partides en la última jornada de lliga.


També a la 3a Divisió de Barcelona hi haurà partides importants, com el Termites Badalona – Cerdanyola en el Grup 1, i el Siuranenc C – Siuranenc E en el Grup 2. D’aquest últim partit n’estarà molt pendent el Viladecans B, que està empatat a punts amb tots dos equips al capdavant de la classificació.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: El Igualada B rebrà al Dental Tàrrega


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades