HOME




   
 
BITLLES CATALANES: QUARTA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (01.03.2024)
     
 

Tot a punt per tal que aquest proper cap de setmana 2/3 de març, se celebri de la quarta jornada dels Circuits Individuals, amb la participació de més de 500 bitllaires repartits en 17 seus diferents.



Dissabte matí hi haurà tirada a Jesús (Baix Ebre), i la Ràpita – Els Monjos (Alt Penedès). A la tarda es competirà a Palafrugell (Baix Empordà), Vic (Osona), El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), i Calella (Maresme). Diumenge matí els bitllaires es distribuiran a les seus de Vall d’Hebron – Barcelona (Barcelonès), Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), Llofriu (Baix Empordà), Hostalric (Selva), Bellpuig i Tàrrega (Urgell), la Galera i la Sénia (Montsià), Perelló (Baix Ebre), i repetirà Olius (Solsonès).


Les diferents classificacions estan encapçalades per Lluís Tolosa (Tàrrega), i Katia Martín (los del Huerto), en categoria sènior, i Biel Poch (la Penya del Bistec), i Carla Muntada (Olius), en categoria sub 25. En les categories infantils (infantil, alevina i benjamina), els primers classificats masculins són Albert Vendrell (Olius), Aran Badia (Olius), i Guillem Feloaga (Catalònia de Jesús). En categoria femenina lideren les classificacions Ainhoa Manau (Olius), Claudia Muntada (Olius), i Júlia Sales (la Sénia).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Bitlles




















 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades