HOME




   
 
BOWLING: BREAKING BOWLERS I TEAM ILERDENSE DIRECTES A SEGONA DIVISIÓ  (05.03.2024)
     
 

L’equip del Breaking Bowlers Club de Barcelona format per, Antonio Pino, Eduard Florensa, Enrique Ledesma, Ferran Gordillo i Sergi de la Fuente, es van erigir campions de la tercera divisió que juntament amb l’equip del Team Ilerdense d’Artesa de Lleida, segon classificat i format per, Alfonso i Francisco Gordillo, Francisco Javier Botero,  Miquel Àngel i Pau Porté , Núria Pons i Salvador Porras, assoleixen l’ascens directe a la segona divisió.


El passat diumenge es va disputar la darrera jornada de la Lliga Catalana a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa on l’equip de Barcelona va superar per 10 punts a l’equip d’Artesa de Lleida que sortia amb una avantatge de 2 punts respecte al Breaking Bowlers.


No hi va haver canvis en la classificació de la resta dels equips participants, els equips Mediterrània D, Xtreme BC, Comarcal BC D i BC Terrassa C mantenen la categoria. El partit més emocionant de la jornada va ser el que enfrontava als dos equips capdavanters amb el resultat de Breaking Bowlers 7 Team Ilerdense 3.


Un cop acabada la jornada es va fer el lliurament de trofeus de mans Ivan Jiménez, president del Club Xtreme.


La Lliga Catalana està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_presentacio.asp


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Breaking Bowlers i Team Ilerdense amb Ivan Jimenez i grup de tots els participants


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades