HOME




   
 
BOWLING: ABCS 2015 CAMPIONS DE PRIMERA DIVISIÓ  (07.03.2024)
     
 

L’Equip A de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 de Sant Esteve Sesrovires juntament amb l’equip A del Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels assoleixen l’ascens a divisió d’honor, el conjunt de Sant Esteves Sesrovires format per, Albert Roca, Àlvaro-José Cardona, Carlos Martí, Daniel Cuartero, Daniel Puentes, Domingo Puentes i Òscar Coll, amb un total de 177 punts es van erigir campions de primera divisió de Lliga Catalana.


En segona posició i 160 punts l’equip del Joventut amb, Borja Hernanz, David Ansaldo, Fernando Gómez, Jordi Tubella i Xavier Taribó, els dos equips van lluitar pel primer lloc tot el campionat, decidint-se les posicions finals a la darrera jornada celebrada diumenge 3 de març.


En la darrera jornada també es decidien les places de descens i l’equip que disputarà la final d’ascens / permeància, juntament amb els equips 2n i 3r dels grups A i B de la segona divisió i juguen les seves partides finals aquest cap de setmana.


El Club Bowling Barcelona classificat en 4a posició jugarà la final tenint l’ocasió de mantenir-se a primera divisió, mentre l’equip B del Terrassa BC tercer classificat manté la categoria, el  Comarcal BC B i Club Bowling Granollers baixen a la segona divisió.


La cinquena jornada es va celebrar a les instal·lacions de Ilusiona Girobowling de Salt, la competició es va cloure amb el lliurament dels trofeus a càrrec de Daniel González, membre de la juta directiva de la Federació.


http://www.fcbb.cat/lligacat_presentacio.asp


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Equips campió i subcampió


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades