HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – EMOCIÓ ALS GRUPS DE LLEIDA I BARCELONA  (12.03.2024)
     
 

Els tres punts aconseguits per l’Olius A a les pistes del Nayox Tàrrega, per només un de l’equip local han fet que la classificació al grup de 1a Divisió de Lleida  guanyi en emoció pel què fa a la lluita pel títol. Si bé l’equip de Tàrrega segueix líder, los del Huerto estan només a un punt gràcies a les dues victòries a les pistes del Ponts, amb dues partides menys disputades. Els d’Olius són tercers a 4 punts del líder. Per la part baixa de la classificació les derrotes del Ponts i l’Olius B els compliquen molt la permanència.


La Penya del Bistec A i Siuranenc d’Horta A són els primers equips classificats matemàticament pel campionat de Catalunya de Clubs, gràcies a les seves victòries contra Siuranenc B i Colobrers A respectivament. Va Tornem-hi és el cuer destacat del grup de 1a de Barcelona, i sembla que no podrà mantenir la categoria, tot i que matemàticament encara és possible. Els altres 5 equips del grup estan en un mocador i qualsevol d’ells podria acompanyar als de Palau-solità i Plegamans i a segona divisió.


A Tarragona, Cervol Vinaròs, tot i perdre les dues partides contra la Galera B, serà el quart equip que lluitarà pel títol de lliga, tot i que està molt lluny de Perelló Bufavents i dels galerencs.


El Grup 2 de la 2a Divisió de Barcelona continua força igualat, tot i que en les últimes jornades el Sant Llorenç la Mola ha posat la directa i ja és líder, amb 4 punts d’avantatge sobre Sabadell i la Penya del Bistec B. En el Grup 1 Sagrada Família i Termites Llefià no fallen i segueixen al capdavant de la classificació. Bellpuig i Miralcamp lideren la 2a Divisió de Lleida, tot i que van perdre una partida cada equip.


Mentre que a Girona no es va poder jugar cap enfrontament i s’acumulen els ajornaments, Sant Martí de Centelles va acollir per primera vegada una jornada de Lliga, on el Viladecans B va fer un pas endavant en el Grup 2 de 3a Divisió de Barcelona, i ara és líder amb 4 punts més que el Siuranenc C.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Sénia va ser la seu del final de la primera fase de 1a de Tarragona. A Tordera, Tàrrega i Sant Martí de Centelles va haver-hi jornada el diumenge matí


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades