HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TROBADA DE JOVES BITLLAIRES A IGUALADA  (25.03.2024)
     
 

El passat dissabte dia 23 de març es van reunir a les pistes del C.B. Igualada una vintena de joves bitllaires de 12 clubs diferents, d’edats compreses entre els 15 i els 35 anys, per celebrar una trobada de tecnificació i seguiment organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Els clubs representats eren la Penya del Bistec, Castellserà, Fartucs, Igualada, Llofriu, Mallorquines-Sils, Olius, Ponts, la Ràpita, Siuranenc d’Horta i Vilafranca.


La matinal va estar dirigida per tècnics de la federació, amb qui van col·laborar activament alguns dels participants, que tot i la seva joventut ja es poden considerar uns veterans en el món de les bitlles.


Tots els bitllaires presents van participar en un campionat individual amb enfrontaments directes a 5 tirades, que es va endur en Biel Poch, de la Penya del Bistec, derrotant en la final a Abel Viladrich d’Olius. En tercera posició va quedar Mariona Trullols, també d’Olius, que va vèncer a la jugadors dels Fartucs de Cornellà en la partida pel 3r i 4t lloc.


Vist l’èxit d’aquestes trobades i el bon ambient regnant, la Federació Catalana de Bitlles i Bowling té previst fer-ne d’altres en un futur proper, però caldrà encabir-les en un calendari de competicions que ja està molt ple fins a final de temporada.


Foto: Tots els participants de la trobada d’Igualada i un parell de moments de la matinal


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades