HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COMENÇA LA RECTA FINAL DE LA LLIGA CATALANA  (04.04.2024)
     
 

La Lliga Catalana de bitlles arriba a la recta final amb la disputa de la 12 jornada, avant penúltima de la competició. Amb quasi tot per decidir en la majoria de grups, la jornada es preveu molt interessant, tant per la lluita per les primeres posicions com per evitar descensos de categoria.


Al grup de 1a Divisió de Barcelona l’interès se centra en el descens de categoria, amb vuit equips implicats. Els duels entre COP – Colobrers A, i Siuranenc B – Guinardó A poden aclarir el panorama o complicar-lo encara més. A Girona els Alls Secs Piquen volen consolidar la primera posició a la pista del Perxa d’Astor Negre, mentre que a Lleida los del Huerto poden recuperar el liderat si guanyen a l’Olius B. Al grup de Tarragona comença la segona fase de la competició amb el duel entre els equips A i B de la Galera i el Perelló – Bufavents – Cervol Vinaròs.


Màxima emoció en el Grup 2 de 2a Divisió de Barcelona, amb l’enfrontament estrella de la jornada entre Penya del Bistec B i Sabadell. El líder, el Sant Llorenç la Mola, estarà pendent d’aquest resultat aprofitant que té jornada de descans. Al Grup 2 de Girona s’enfronten Emmurallats Castell – Sils Cabirol, primer contra tercer, mentre que el duel més important el trobem en el Grup 3, on s’enfronten els dos primers classificats, Sils Estany – Barri de Pequín. A Lleida el Miralcamp es desplaça a Cubells per seguir al capdavant de la classificació, pendent de les partides entre Dental Tàrrega – Bellpuig.


Al grup 2 de 3a Divisió de Barcelona el Siuranenc C i el Viladecans B s’enfrontaran en un duel que pot aclarir la part més alta de la classificació.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Sils Estany – Barri Pequín, duel decisiu al Grup 3 de 2a Divisió de Girona


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades