HOME




   
 
BITLLES CATALANES: BONES PUNTUACIONS EN LA JORNADA DE LLIGA CATALANA  (08.04.2024)
     
 

Ens trobem de ple en el tram decisiu de la Lliga Catalana i els equips implicats en les diferents lluites que hi ha en tots els grups, han demostrat estar en un gran moment de forma, com per exemple el Dental Tàrrega, de la 2a Divisió de Lleida que va aconseguir la millor puntuació de la temporada en la segona partida contra el Bellpuig, sumant un total de 336 punts i 31 bitlles.


També la Penya del Bistec A va fer una bona partida (326/28), en el seu enfrontament contra el Siuranenc A, que li ha donat matemàticament el títol de campió de 1a Divisió de Barcelona. Al grup 1 de 2a Divisió de Barcelona també hi ha hagut una gran partida, en aquest cas dels Fartucs Àliga que han aconseguit fer 322 punts i 28 bitlles. Fins un total de 21 partides per sobre de 300 punts, destacant l’actuació de l’Olius B (310 + 315), a les pistes de los del Huerto.


També en categoria infantil s’han produït marcadors molt destacats. Olius Infantil A ha sumat 280 i 294 punts en les seves partides, mentre que l’equip B dels del Solsonès n’ha fer 255 i 255. També destaquen els 275 punts del Perelló Infantil en la seva segona partida.


Aquest cap de setmana sis bitllaires han aconseguit una partida perfecte de 90 punts: José Luís Gómez (Perxa d’Astor Negre), Josep Julià (Vall-llobrega), Felip Falla (Olius B) Héctor Pérez (Esquadró Senienc), Efren Riu (Fartucs Titan), i Antonio Aguilar (Dental Tàrrega)


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Héctor Pérez (la Sénia) i Antonio Aguilar (Tàrrega), van fer un 90. Els equips infantils d’Olius van estar molt encertats – Tirada de Lliga a Hostalric


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades