HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CINQUENA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (11.04.2024)
     
 

Aquest proper cap de setmana 13/14 d’Abril, se celebra de la cinquena i penúltima jornada dels Circuits Individuals. Fins a 18 seus diferents acolliran els més de 500 bitllaires que participen en aquesta competició.


Dissabte matí hi haurà tirada a Jesús (Baix Ebre), la Ràpita – Els Monjos (Alt Penedès), i Igualada (Anoia). A la tarda es competirà a Mont-ras (Baix Empordà), El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), Fogars de la Selva (Selva), i Calella (Maresme). Diumenge matí els bitllaires es distribuiran a les seus d’Horta – Barcelona (Barcelonès), Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), Llofriu (Baix Empordà), Sant Feliu de Buixalleu (Selva), Bellpuig i Tàrrega (Urgell), la Galera i la Sénia (Montsià), Perelló (Baix Ebre), i repetirà Olius (Solsonès).


Lluís Tolosa (Tàrrega), segueix encapçalant la classificació sènior masculina, mentre que Núria Rebull (Perelló), va primera en categoria femenina. Nil Solà (la Galera), i Carla Muntada (Olius), són primers en categoria sub 25. En les categories infantils (infantil, alevina i benjamina), els primers classificats masculins són Albert Vendrell (Olius), Aran Badia (Olius), i Guillem Feloaga (Catalònia de Jesús). En categoria femenina lideren les classificacions Ainhoa Manau (Olius), Claudia Muntada (Olius), i Júlia Sales (la Sénia).


Foto: Les pistes de El Pi de Sant Just – Olius, acolliran la 5a jornada dels Circuits Individuals


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades