HOME




   
 
BOWLING: JA TENIM CAMPIONS I CAMPIONES DE CATALUNYA  (06.05.2024)
     
 

El passat 28 d’abril es va celebrar la jornada final dels Campionats Nacionals de Catalunya, jornada plena de sorpreses què va determinar als campions i campiones de Catalunya en les diferents proves, així doncs Axel Guimó del BC Diagonal de Barcelona i Íngrid Julià del Sweetrade BC de les Franqueses son els campions individual absoluts.


Lluis Montfort del Sweetrade BC i Joan Vall del Diagonal completen el podi de 1a categoria masculina, Cristina Sanz del Sweetrade i Lia Mojarro del Diagonal son les medallistes de 1a categoria femenina. En la segona categoria masculina, Pere Sadurní del Penedès BC de El Vendrell, Pedro Jiménez del Mediterrània BC de Barcelona i Pere Tusquellas del CB Comarcal de Terrassa son els medallistes, el podi de 3a categoria el formen, Francisco Javier Botero del Team Ilerdense d’Artesa de Lleida, Vicens Ventura del Penedès BC i Salvador Porras del Team Ilerdense. En segona categoria femenina, Keyla Vásquez és la campiona, Silvia Hidalgo del Mediterrània, medalla de plata i completant el medaller Anna Fraile del Nou BC de Mataró.


En la prova de parelles, sorpresa de darrera hora, Joan Vall i Sergi Montaña es van erigir campions de 1a categoria masculina, en superar per 51 pals a la parella líder, formada per Lluis Montfort i Artur Colomer, la medalla de bronze se la van penjar, Matias Lamana i Pere Sadurní del Penedès BC. Pere Tusquellas i Eduard Albert del CB Comarcal, Vicens Ventura i Manuel Gil, del Penedès juntament amb Benito Boira i Antonio Ruiz del Comarcal formen el podi de 2a categoria, pel que fa a la tercera categoria els medallistes son les parelles, Salvador Porras i Francisco Javier Botero (Team Ilerdense), José Luis Arteaga i Eduard Calzada del Nou BC i Israel Collado i Pol Marzà del Mediterrània BC. En categoria femenina, medalla d’or per la parella formada per Íngrid Julià i Cristina Sanz seguides de Keyla Vásquez i Lia Mojarro i Montserrat Sánchez i Anna Fraile del Nou BC. En categoria mixta i per segon any consecutiu, Silvia Hidalgo i Carlos García del Mediterrània BC, el segon lloc també per la parella del Mediterrània formada per Carolina Rincon i Daniel Bosque, i en tercer lloc la parella del Nou BC formada per pare i filla, Robert i Laia Ouro.


En la prova d’equips es repeteix la classificació d’equips de la temporada passada, medalla d’or per l’equip del Sweetrade format per, Artur Colomer, Lluis Montfort, Carlos Domínguez i Manel Gimeno, en segona posició i medalla de plata per Sergi Montaña, Joan Vall, Yu Wen i Enrique Rosa i completant el podi l’equip B del Sweetrade amb Cristina Sanz, Íngrid Julià, Andrés Sanz i Rubèn Sanz


Les diferents sèries s’han disputat de gener a abril, amb la participació d’un total de 19 equips, 44 parelles i 95 individuals de 12 clubs de tot Catalunya, a les instal·lacions de Bowling Splau de Cornellà de Llobregat,  Bowling Ozone Lleida i New Park Vallès de Terrassa han acollit cada una de les sèries.


La competició dona pas a la classificació per participar al màster que se celebrarà el 9  de juny a les pistes de New Park Vallès de Terrassa, amb la participació dels 26 millors jugadors masculins i les 6 millors classificades femenines a la suma de totes les proves.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats_ind.asp


Foto: Cristina i Íngrid parella campiona 1a femenina / Silvia i Carlos  parella campiona mixta


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades