HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ÚLTIMA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA  (09.05.2024)
     
 

A falta de disputar-se aquest cap de setmana la última jornada de la Lliga Catalana, ja es coneixen dos campions dels quatre grups de 1a Divisió. La Penya del Bistec A, tot i ser superat pel COP en la passada jornada, és el virtual campió del grup de Barcelona, seguit pel Siuranenc A. En aquest grup també s’ha resolt la cua de la classificació , i Va Tornem-hi i Guinardó A baixaran a segona divisió la propera temporada. Així mateix els Alls Secs Piquen ja són campions matemàticament del grup de Girona. Llofriu i Perxa d’Astor Negre es juguen la segona plaça, mentre que CMX Torretes i Perxa d’Astor Taronja perden la categoria.


A Lleida i Tarragona el campió de cada grup sortirà de l’enfrontament entre primer i segon classificat de la última jornada: los del Huerto – Nayox Tàrrega a la Terra Ferma, i Perelló Bufavents – la Galera B a les Terres de l’Ebre. Ponts i Ivars d’Urgell seran equips de segona de Lleida la temporada 2024/2025.


Dels sis grups de segona tres ja tenen decidit el campió. Es tracta dels tres grups gironins, on els Cremats A, Emmurallats Castell i Gent de Barri de Pequín ja són matemàticament campions. En els grups de Barcelona i Lleida la última jornada serà decisiva per conèixer el primer classificat de cada grup.


A la tercera divisió de Barcelona ja està decidit el campió del Grup 2, que és el Viladecans B, mentre que Termites Badalona ho té tot de cara per ser el primer classificat del Grup 1


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Les pistes d’Horta acolliran els duels entre Siuranenc A – la Ràpita i Siuranenc B – Va Tornem-hi


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades