HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINALITZA LA LLIGA CATALANA DE BITLLES  (13.05.2024)
     
 

La Penya del Bistec A (Barcelona), Alls Secs Piquen (Girona), Los del Huerto (Lleida), i Perelló Bufavents (Tarragona), s’han proclamat campions dels seus respectius grups provincials de 1a Divisió de la Lliga Catalana de bitlles 2023/2024, un cop celebrada la última jornada d’aquesta competició. Tots quatre equips han aconseguit la classificació pel Campionat de Catalunya de Clubs, i els acompanyaran en la disputa d’aquesta competició el Siuranenc d’Horta A, Llofriu, Nayox Tàrrega i la Galera B. Aquest campionat se celebrarà el diumenge 7 de juliol a les pistes del Siuranenc d’Horta, a la plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona.


A 2a Divisió els campions de cada grup han estat Termites Llefià i Sant Llorenç la Mola pel què fa als grups de Barcelona, Cremats A, Emmurallats Castell i Gent de Barri de Pequín als grups de Girona, i Dental Tàrrega en el grup de Lleida. A la 3a Divisió de Barcelona el campió del Grup 1 ha estat el Cerdanyola, i el Viladecans B el del Grup 2. Olius Infantil A es va proclamar campió de la Lliga Catalana Infantil el passat 28 d’abril.


En aquesta edició de la Lliga Catalana hi ha participat prop de 700 bitllaires representant a 100 equips de 56 clubs de tot Catalunya, comptant els 11  equips de la Lliga Infantil.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Diferents clubs, alguns d’ells amb el premi aconseguit en la seva categoria i grup, de la Lliga Catalana de bitlles


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades