HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COMENÇA LA RECTA FINAL DE LA TEMPORADA 2023-2024  (17.05.2024)
     
 

Un cop finalitzada la Lliga Catalana i els Circuits Individuals, els clubs de bitlles catalanes es preparen per la recta final de la temporada, que començarà el dissabte 1 de juny amb la celebració a la Galera (Montsià), del 25è Campionat de Catalunya Individual Infantil, amb la participació de 48 nens i nenes d’onze clubs de tot el país.


L’endemà, diumenge 2 de juny, Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), acollirà la gran final de la segona edició del Circuit de Parelles Mixtes, on les dotze millors parelles de les tres jornades de classificació lluitaran per aconseguir el títol en joc.


Diumenge 9 de juny serà el torn del 25è Campionat de Catalunya Individual Absolut i Sub 25, amb la participació de 100 bitllaires (60 homes i 40 dones), representant a 35 clubs diferents. El Parc de la Sardana de Tordera (Maresme), serà la seu del campionat.


Les pistes de La Ràpita / Els Monjos (Alt Penedès), acolliran la Final a Vuit de la 20 edició de la Copa Generalitat, que es posa en marxa el proper cap de setmana. Es tracta d’una competició per eliminatòries i que enguany s’hi han inscrit 29 club.


Finalment, el 7 de juliol, les pistes de la plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona, seran la seu del 29è Campionat de Catalunya de Clubs, amb la participació del primer i segon classificats dels quatre grups provincials de primera divisió de la Lliga Catalana de Bitlles.


Foto: Les pistes de la Ràpita acolliran la Final a Vuit de la Copa Generalitat


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades