BOWLING TENPIN: L’EQUIP PAPER GROC CAMPIÓ DE LA LLIGA TEMPIN D’OR  (28.05.2024)

El passat 14 de maig es va celebrar la darrera jornada de la 12a Lliga Tenpin d’Or, per tercer any consecutiu l’equip Paper Groc format per Àlvar Cardona, Álvaro-José Cardona i Carles Vallejo van aixecar la copa de campions, en segon lloc United Colors i completant el podi, The Pocket Boys. La jornada final va determinar els 8 finalistes individuals.

La final individual va tenir lloc el dimarts 21 de maig, Francisco Calero de l’equip The Pocket Boys amb un total de 967 pals es va erigir nou campió individual davant de Fernando Gómez de l’equip United Colors amb 907 pals i en tercera posició Álvaro-José Cardona amb 905 pals.

Un cop acabada la competició es va fer el tradicional lliurament de trofeus de la Lliga i de la prova individual, de mans de Fernando Gómez, president del club organitzador.

La competició està organitzada pel Joventut Al-Vici C.B. de Castelldefels amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, que se celebra de setembre a maig a les pistes de Bowling Splau de Cornellà de Llobregat.