HOME




   
 
BOWLING TENPIN: JUAN SERRANO CAMPIÓ DEL MÀSTER SÈNIOR 2024  (30.05.2024)
     
 

Juan Serrano del Club Bowling Comarcal de Terrassa, campió del 8è Màster Sènior, celebrat  el passat dissabte 25 de maig a les instal·lacions de Bowling El Vendrell amb la participació dels 24 millors classificats dels Circuits Sènior 2023-2024.


El podi el van completar Fernando Gómez del Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels i Francisco Gordillo del Team Ilerdense Club d’Artesa de Lleida. Elena Vilà va ser la millor jugadora classificada.


Pel que fa als campions del Circuit, Francisco Hernández del CB Comarcal va estar el millor jugador de la temporada amb un total de 735 punts, seguit per Álvaro-José Cardona i Carlos Martí de l’ABCS 2015 empatats amb 649 punts i ocupen el segon i tercer lloc respectivament.


La jornada es va cloure amb el lliurament de premis i trofeus als campions de la prova màster i del 8è Circuit Sènior de mans d’Albert Roca, president de l’entitat. En el mateix acte es va fer lliurament a Roberto Veronese del trofeu que el distingeix  a Bowling El Vendrell com a millor bolera del circuit.


Èxit de participació en la vuitena edició del Circuit, en la que han participat  76 jugadors de 12 clubs d’arreu de Catalunya el decurs de la temporada, amb una mitjana de participació  de 60 esportistes en cada una de les proves.


La competició està organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 i homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


La prova màster tanca la temporada 2023-2024 de les competicions d’aquesta categoria.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: Podis dels guardonats i Roberto Veronese amb el trofeu a la millor instal·lació


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades