HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CELEBRAT EL 25È CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL  (03.06.2024)
     
 

La Galera (Montsià), va acollir el passat dissabte 1 de juny la 25a edició del Campionat de Catalunya Individual Infantil, on hi van participar 46 bitllaires de tot el país de les categories benjamina, alevina i infantil, en representació d’11 clubs diferents. El campionat va tenir un gran nivell de joc i l’emoció i la incertesa del resultat van estar presents fins el final de la jornada.


En les categories femenines, les campiones van ser Daniela Calderon (la Penya del Bistec), en categoria benjamina, Àlex Campanera (Siuranenc d’Horta), en categoria alevina, i en infantil es va proclamar campiona Ainhoa Manau (Olius). Els nois que van aconseguir proclamar-se campions de Catalunya van ser el benjamí Amar Martínez (la Sénia)), Quirze Pellicer (Olius), en categoria alevina, i en infantil la victòria va ser per Gorka Lleixà (la Sénia). Tots aquests jugadors i jugadores formaran la Selecció Catalana Infantil en el proper Gran Premi Catalunya, a celebrar el 7 de setembre a la Sénia (Montsià)


El lliurament de premis va estar presidit per l’Alcalde la Galera, Ramon Muñoz, acompanyat de les regidores d’Esports i de Cultura, Jazmina Balu i Laura Segura, els directius de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling Natàlia Verge i Joan Francesc Brull, i Roser Cherta, presidenta del Club de Bitlles la Galera, organitzador del campionat.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto 1 – els sis campions de Catalunya amb les autoritats


Foto 2 – tots els podis del campionat


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades