HOME

BITLLES CATALANES: LOURDES ADELL I JOAN LLEIXÀ CAMPIONS DEL CIRCUIT DE PARELLES MIXTES  (04.06.2024)

La parella formada per Lourdes Adell, de Masdenverge, i Joan Lleixà de la Galera, es van proclamar campions de la segona edició del Circuit de Parelles Mixtes de bitlles catalanes, en imposar-se en la gran final a la parella del Olius, Mariona Trullols i José Luís Carnerero. La parella del Montsià va fer una gran partida (80 punts), i no va donar cap opció als del Solsonès. El tercer lloc va ser per la parella formada per Vicky Castell i Nil Solà, de la Galera, que va derrotar en l’enfrontament per la tercera i quarta posició a Fina García i Ramon Piñol de Colobrers.

La jornada final d’aquesta competició es va celebrar a les pistes de bitlles de Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), organitzada pel Club de Bitlles Sant Llorenç la Mola. En ella hi van participar 12 parelles, que havien aconseguit arribar a la final gràcies a les puntuacions aconseguides en les tres jornades de classificació. Tota la matinal va ser molt emocionant, ja que la competició es disputa en enfrontaments directes entre les parelles, que juguen les seves partides amb el Sistema Baker (la partida es juga entre els dos bitllaires, alternant les tirades, ara un ara l’altre).

Va presidir el lliurament de premis Joan  Solà, Alcalde de Sant Llorenç Savall, acompanyat de la Regidora d’Esports i Igualtat Cristina Martínez. També hi eren presents Joan Legua, directiu de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Simeó Caba, president del Club de Bitlles Sant Llorenç la Mola.