BOWLING TENPIN: DIAGONAL CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (05.06.2024)

El Bowling Club Diagonal de Barcelona, format per Enrique Rosa, Joan Vall, Sergi Montaña i Moisés Pérez, guanyen per cinquè any consecutiu la Copa Generalitat, al  vèncer la final al CB Penedès de El Vendrell, format per Amaro i Oliver Cayuela, Pere Sadurni i Matias Lamana.

L’enfrontament per la medalla de bronze el van disputar l’equip A del Joventut Al-Vici de Castelldefels, format per David Motaró, Pol Ibáñez, Rodolfo Velasco, Sasha Maldonado i Xavier Taribó contra el Comarcal BC de Terrassa amb, Alexey Prokhorov, Francisco Hernández, Manuel López, Manuel Ciero i Juan Serrano imposant-se per 24 a 14 al conjunt del Joventut.

En els enfrontaments de semifinals, el club Diagonal es va imposar al Joventut Al-Vici C.B. per 28 a 10, mentre el CB Penedès va guanyar per 26 a 12 al Comarcal BC.

La competició es va celebrar diumenge a les instal·lacions de Bowling El Vendrell, Daniel González, membre de la junta directiva de la Federació va lliurar la Copa Generalitat als campions.

La Copa Generalitat està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l'Esport.