HOME




   
 
BITLLES CATALANES: NÚRIA REBULL I QUIM CABALLÉ CAMPIONS DE CATALUNYA 2024  (10.06.2024)
     
 

Núria Rebull (Perelló), i Quim Caballé (la Penya del Bistec), s’han proclamat campions de Catalunya de bitlles catalanes en el campionat disputat aquest passat diumenge 9 de juny a Tordera (Maresme), i per tant han aconseguit la Medalla als Campions que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). En aquesta 25a edició del Campionat de Catalunya individual hi han participat 96 jugadors i jugadores, 58 homes i 38 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 9 noies de categoria sub 25.


Núria Rebull, s’ha proclamat campiona absoluta després de superar en la gran final a Carme Marès (Calella Marxa), segona classificada , i Teresa Botet (Palamós), que ha estat tercera. Quarta classificada i campiona Sub 25 ha quedat Eulàlia Borràs (Mallorquines-Sils), i cinquena Sofia Ortega (Catalònia de Jesús), que ha sigut segona Sub 25 . Tercera classificada Sub 25 ha estat Natàlia Ros (Mallorquines-Sils)


El jugador local Quim Caballé (la Penya del Bistec), ha fet una partida quasi perfecte en la final (86 punts), i s’ha proclamat campió  absolut, superant a Jorge Bort (Siuranenc d’Horta), segon classificat i José Castillo (Amposta), tercer. El quart classificat ha estat Biel Poch (la Penya del Bistec), de categoria Sub 25, que repeteix títol de campió d’aquesta categoria per tercera vegada consecutiva. Cinquè ha quedat Josep Alsina (Llofriu). Nil Solà (la Galera), i Àngel Asensio (Ponts), han estat segon i tercer classificats en categoria Sub 25.


Ha presidit el lliurament de premis Elisabet Mejias, alcaldessa de Tordera, acompanyada de la regidora d’Esports Toñi García. També han estat presents en el lliurament de trofeus Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB, i Quim Caballé, president del Club de Bitlles la Penya del Bistec, organitzador de la 25a edició del Campionat de Catalunya Individual


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Núria Rebull i Quim Caballé amb la medalla UFEC, més els podis absoluts i sub 25


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades