BOWLING: KEYLA VÁSQUEZ I AXEL GUIMÓ CAMPIONS DEL MÀSTER  (12.06.2024)

Keyla Vásquez i Axel Guimó de BC Diagonal de Barcelona, campions del màster 2024, darrera prova dels 27è Campionats Nacionals de Catalunya, celebrats diumenge 9 de juny a les instal·lacions de Bowling New Park Vallès de Terrassa.

Un total de 28 esportistes (24 homes i 4 dones) van prendre part a la fase preliminar que va donar pas a la final de defensa de posició, en categoria femenina, Cristina Sanz es va classificar en primera posició, seguida de Keyla Vásquez del BC Diagonal i Montserrat Sánchez del Nou BC de Mataró. En categoria masculina Axel Guimó va obtenir la primera plaça seguit d’Àlvar Cardona del Sweetrade i Yu Wen també del Club Diagonal.

A les partides de la defensa de posició Keyla es va enfrontar i guanyar a Montse Sánchez per  un ajustat 169 a 158,  en la partida contra  Cristina Sanz es va imposar i guanyar el títol en superar-la per un 205 a 196.

En la final masculina, Yu va aconseguir el pas a la final en una partida molt renyida contra  Àlvar Cardona  191 a 188. Axel Guimó no va donar opció al seu rival i company d’equip Yu Wen i va guanyar la partida amb claredat , 227 a 162 penjant-se l’or en aquesta prova.

Un cop acabada la competició es va fer el tradicional lliurament de les medalles del màster i les diferents proves dels Campionats de Catalunya, de mans de Xavier Cardona, 2n Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, juntament amb  Cristina Sanz i Daniel Gonzalez membres de la junta directiva de la federació.