HOME




   
 
BITLLES CATALANES: A PUNT ELS VUITENS DE FINAL DE LA COPA GENERALITAT  (13.06.2024)
     
 

Aquest proper cap de setmana es disputarà l’eliminatòria de vuitens de final de la 20a edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, últim pas pels equips inscrits per poder arribar a la Final a vuit.


Els enfrontaments de vuitens es presenten molt interessants, i l’emoció està garantida. Termites Llefià rebrà a Badalona al Vall-llobrega, mentre que a Sant Feliu de Buixalleu el Perxa d’Astor rebrà al campió del 2023, la Penya del Bistec. Els Alls Secs Piquen visitaran al Gaserans, metre que Perelló viatjarà a Castellar del Vallès per enfrontar-se als Colobrers. A Cervera es viurà un dels duels més interessants, entre los del Huerto i Llofriu. Finalment, la Galera rebrà als Fartucs Bitlles i Viladecans al Siuranenc d’Horta.


La Perestroika és el primer equip classificat per la Final a Vuit, que se celebrarà a la Ràpita – Els Monjos (Alt Penedès), el proper 30 de juny. Els de les Franqueses del Vallès van superar dissabte passat al Calella Marxa per 617 a 664 punts, en la seva visita a les pistes de Calella.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Perestroika i Calella Marxa es van enfrontar dissabte 8 de juny a Calella


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades