HOME




   
 
BOWLING: LLIURAMENT DELS TROFEUS DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (14.06.2024)
     
 

El passat diumenge 9 de juny un cop acabada la competició del màster es va fer el lliurament de les medalles de les diferents proves dels Campionats de Catalunya 2024, els clubs Diagonal i Sweetrade han estat els clubs més guardonats amb 10 i 9 medalles cada un seguits del Nou Bowling Club de Mataró i Mediterrània de Barcelona amb 5 medalles, CB Penedès 4 medalles i CB Comarcal de Terrassa i Team Ilerdense d’Artesa de Lleida amb 3 medalles.


El Diagonal ha assolit les medalles d’or en les proves individual masculina absoluta, prova de parelles masculina absoluta, individual femenina de 2a categoria i màster, medalles de plata en les proves parelles femenina absoluta i equips, bronze en, individual masculina absoluta, individual femenina absoluta, medalla d’or i bronze màster masculí i medalla d’or màster femení.


Un any més el conjunt del Sweetrade ha guanyat la medalla d’or i bronze en la prova d’equips, pel que fa a la resta de proves medalla d’or i plata en la prova individual femenina absoluta, medalla d’or prova parelles femenina, plata individual i parelles masculina absoluta i medalla de plata màster femení i bronze màster masculí.


Cal destacar a la jugadora sub 18 Laia Ouro que en la primera temporada de competició ha guanyat la medalla d’or en la seva categoria.


Xavier Cardona 2n Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, juntament amb  Cristina Sanz i Daniel Gonzalez membres de la junta directiva de la federació van fer el lliurament de les medalles.


En el mateix acte es va lliurar la medalla de Campions que atorga la UFEC i que enguany ha estat per Axel Guimó del BC Diagonal i Íngrid Julià del Sweetrade BC  de Les Franqueses.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: grup dels medallistes amb Xavier Cardona i Daniel González


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades