HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DISPUTATS ELS VUITENS DE FINAL DE LA COPA GENERALITAT  (18.06.2024)
     
 

Ja s’han disputat els vuitens de final de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, amb resultats molt ajustats en alguns dels enfrontaments, celebrats aquest passat cap de setmana en la seva majoria, i per tant han quedat definits els equips classificats per la Final a Vuit.


Resultats ajustats en alguns dels enfrontaments, com el Termites – Vall-llobrega que va caure del cantó dels del Baix Empordà per només 2 punts de diferència (698 a 700). Encara més ajustat va estar el marcador de l’enfrontament entre Perxa d’Astor i la Penya del Bistec, que es va resoldre per tant sols un punt a favor dels de la Penya (750 a 751), després de remuntar 43 punts en la segona partida.


Els altres enfrontaments disputats aquest cap de setmana no han estat tant emocionants com els dos anterior. Alls Secs Piquen, Perelló, Llofriu i Siuranenc d’Horta van guanyar amb certa comoditat en les seves visites a Gaserans, Colobrers, los del Huerto i Viladecans. Per la seva banda, la Galera ha estat l’únic equip local que va aconseguir superar l’eliminatòria. Els del Montsià van derrotar al Fartucs Bitlles per 729 a 705 punts.


La Final a Vuit se celebrarà a la Ràpita / Els Monjos (Alt Penedès), el proper diumenge 30 de juny, i es preveu molt emocionant. Els enfrontaments de quarts de final seran Vall-llobrega – Penya del Bistec, la Perestroika – Alls Secs Piquen, Perelló – Llofriu i la Galera – Siuranenc d’Horta.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Viladecans – Siuranenc d’Hora


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades