HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 3A EDICIÓ DEL TORNEIG DE PARELLES MIXTES DE LA GALERA  (21.06.2024)
     
 

Aquest dissabte 22 de juny se celebrarà a la Galera (Montsià), la tercera edició del Torneig de Parelles Mixtes que organitzen conjuntament l’ajuntament i el club de bitlles local, amb el patrocini del Ministerio de Igualdad.


L’èxit de les dues primeres edicions d’aquest campionat amistós, ha limitat la inscripció d’enguany en un total de 50 parelles, per tal de poder garantir una bona organització. Aquest torneig ha acostat a molta gent les bitlles catalanes i això s’ha notat en el creixement de llicències que ha experimentat el C.B. la Galera, i que ha rejovenit molt l’edat mitjana dels bitllaires del club i fer augmentar considerablement el nombre de dones practicants.


Al club del Montsià encara li queden dos reptes importants abans de tancar la temporada, a banda d’organitzar aquest interessant torneig. El dia 30 de juny participarà en la Final a Vuit de la Copa Generalitat, on s’enfrontarà a quarts de final al Siuranenc d’Horta, i el diumenge 7 de juliol un equip del club lluitarà pel Campionat de Catalunya de Clubs, posant així punt i final a la temporada oficial


Foto: Cartell del campionat


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades