HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA SELECCIÓ DE BOWLING SIX PREPARADA PER A LA 4A COPA INTERCONTINENTAL  (25.06.2024)
     
 

La Selecció Catalana de Bowling Six es va trobar a Barcelona, a les pistes del Siuranenc d’Horta, per realitzar l’últim entrenament conjunt abans de viatjar cap a Guatemala on disputarà la 4a edició de Copa Intercontinental de Bowling Six – bitlles catalanes – que se celebrarà del 18 al 23 de juliol, i que enfrontarà a Catalunya amb la selecció del país Centre Americà. A més a més, aquesta trobada també va servir per fer les fotos oficials de la delegació catalana.


En aquesta 4a edició representaran a la FCBB Mariona Trullols (C.B. Olius), Abril Asensio (C.B. Ponts), Sofia Ortega (Catalònia de Jesús), Marta Solé i David Basco (C.B. Siuranenc d’Horta), Nil Solé (C.B. Igualada), Biel Poch (C.B. la Penya del Bistec), i Nil Solà (C.B. la Galera), sota la direcció esportiva de Toni Solé, tècnic de la federació. Ernest Giralt, directiu de la FCBB, serà el delegat federatiu i cap de l’expedició.


La competició se celebrarà a la ciutat colonial i patrimoni de la humanitat Antigua Guatemala, situada a uns 40 Km de la capitat del país, i a una altitud de 1545 metres sobre el nivell del mar. Els membres de la Selecció Catalana viatjaran el dia 17 de juliol cap a Centre Amèrica, i l’endemà mateix començarà la competició amb la disputa de la prova individual. La tornada a Barcelona de l’expedició catalana està prevista pel 25 de juliol.


Foto: Selecció Catalana de Bowling Six


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades