HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TOT A PUNT PER LA FINAL A VUIT DE LA COPA GENERALITAT  (27.06.2024)
     
 

El proper diumenge 30 de juny se celebrarà a les pistes del C.B.C. la Ràpita, al Camp de la Tallada de la Ràpita – Els Monjos (Alt Penedès), la Final a Vuit de la 20a edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, que es preveu molt interessant per l’alta qualitat dels clubs que han aconseguit classificar-s’hi.


Per la part alta del quadre hi haurà els enfrontaments Vall-llobrega – la Penya del Bistec, actual campió de la Copa, i la Perestroika – Alls Secs Piquen. Els Alls Secs semblen favorits  en la seva eliminatòria per arribar a semifinals, ja que s’enfronten a un equip de 3a divisió de Barcelona, però els de Les Franqueses del Vallès enguany han estat la revelació de la competició i volen donar la campanada arribant el més lluny possible.


També es presenta molt interessant la part baixa del quadre amb l’enfrontament entre Perelló i Llofriu, dos equips que ja saben el que és vèncer en aquesta competició. La Galera – Siuranenc d’Horta és el darrer dels enfrontaments, que promet ser molt emocionant, ja que els dos equips estan en molt bona forma.


Sis dels vuit equips participants han aconseguit guanyar alguna vegada la Copa Generalitat. El Siuranenc d’Horta i els Alls Secs Piquen tenen tres títols de copa cadascun, mentre que la Penya del Bistec en té dos, i Llofriu, Vall-llobrega i Perelló en tenen un.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Cartell de la competició


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades