HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ALLS SECS PIQUEN CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT PER QUARTA VEGADA  (01.07.2024)
     
 

El C.B.C. Alls Secs Piquen s’ha proclamat campió de la vintena edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, en imposar-se en la “Final a Vuit” disputada el passat diumenge 30 de juny a les pistes de bitlles del Camp de la Tallada de la Ràpita – Els Monjos (Alt Penedès). L’equip del Baix Empordà, format per Maria Cuenca, Tello Berrocal, Joan Segura, José Luís Sánchez, Jordi Burgas i Rafa Contreras, ha superat en la final al C.B. la Galera, per 385 a 339, tot i el bon començament de partida dels del Montsià. Els empordanesos sumen ja quatre títols de la Copa Generalitat (2009, 2011, 2014 i 2024).


Eliminatòries emocionants – Tant les partides de quarts de final com les semifinals han estat partides amb un gran nivell de joc i amb alternatives en el marcador que han donat molta emoció a la competició. En Quarts de final els campions han fet una partida de 405 punts que els ha donat una còmoda victòria sobre la Perestroika. La Penya del Bistec, Llofriu i la Galera han superat a Vall-llobrega, Perelló i Siuranenc d’Horta en unes vibrants partides.


La semifinal entre Alls Secs Piquen i la Penya del Bistec ha estat molt igualada i s’ha decantat pels empordanesos per només 10 punts de diferència. La Galera ha superat clarament a Llofriu fent una gran partida, 389 punts, amb una 90 de la jugadora Roser Cherta.


El lliurament de premis ha estat presidit per Imma Ferret, alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, acompanyada pel Regidor d’Esports Oriol Torrents, d’Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB, i Josep Maria Martí, president del C.B.C. la Ràpita, organitzador de la competició.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Els campions amb les autoritats. L’equip segon classificat i els representants dels equips semifinalistes


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades