HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS A HORTA  (04.07.2024)
     
 

El proper diumenge dia 7 de juliol es disputarà a les pistes de la Plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona, on habitualment fa les seves activitats el Club de Bitlles Siuranenc d’Horta, la 29a edició del Campionat de Catalunya de Clubs de bitlles catalanes, amb la participació dels dos primers classificats dels grups de 1a Divisió de cada província catalana.


Entre els equips classificats hi trobem els Alls Secs Piquen, actual campió i que diumenge passat es va proclamar campió de la Copa Generalitat. També hi participen els equips de la Galera, sis vegades campió, i la Penya del Bistec i Llofriu, dues vegades guanyadors del Campionat de Catalunya. A més d’aquests quatre clubs que ja han estat campions en alguna ocasió, participaran en el campionat Perelló, Nayox Tàrrega, los del Huerto i Siuranenc d’Horta.


L’activitat començarà a dos quarts de deu del matí amb la disputa de la primera de les dues partides classificatòries, i cap a les 12 del migdia està previst que se celebri la gran final entre els dos millors equips de la matinal, i tot seguit es farà el lliurament de premis. Durant el matí també es lliuraran els premis als tres millors equips de cada grup de 1a divisió de la Lliga Catalana.


Foto: Programa del campionat


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades