HOME




   
 
BITLLES CATALANES: QUIM CABALLÉ ESCOLLIT MILLOR ESPORTISTA DE TORDERA  (10.07.2024)
     
 

La gran temporada que ha dut a terme en Quim Caballé Grèbol, president i jugador de bitlles catalanes de la Penya del Bistec de Tordera, l’ha portat ha estat considerat el millor esportista de Tordera (Maresme), de la  temporada 2023/2024, segons el jurat dels premis esportius que atorga Radio Tordera.


El Regidor de l’Ajuntament de Tordera, Sr. Rafel Delgado, va ser qui va lliurar el merescut guardó a Quim Caballé, campió de Catalunya Individual Absolut 2024, títol que va aconseguir el passat 9 de juny en el campionat celebrat precisament a Tordera i organitzat pel C.B. la Penya del Bistec. A nivell individual, a banda d’aquest campionat, en Quim va quedar 5è del Circuit Individual Sènior, i en competició d’equips, la Penya del Bistec ha estat campiona de del grup de 1a Divisió de Barcelona de la Lliga Catalana i Campió de Catalunya de Clubs per tercera vegada en la història del club.


Més campions de la Penya del Bistec – Biel Poch i Daniela Calderón s’han sumat als èxits individuals d’en Quim Caballé i també s’han proclamat campions de Catalunya de les seves categories, la Daniela en categoria benjamina i en Biel en Sub 25. A més a més, en Biel Poch formarà part de la Selecció Catalana que viatjarà a Guatemala aquest mes de juliol a disputar la 4a Copa Intercontinental de Bowling Six.


Foto: En Quim Caballé recollint el guardó


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades