HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CELEBRACIÓ DEL 30 ANIVERSARI DEL SIURANENC D’HORTA  (12.07.2024)
     
 

Aquest dissabte 13 de juliol el Club de Bitlles Siuranenc d’Horta celebrarà amb un doble torneig de bitlles catalanes el seu 30é aniversari, i ho farà a les seves pistes de la plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona, en companyia de 10 clubs de tot Catalunya convidats especialment per l’ocasió: la Galera i Perelló de les Terres de l’Ebre, Miralcamp, Ponts i Castellserà de Lleida, Igualada, la Ràpita i la Penya del Bistec, I Mallorquines-Sils i Llofriu de Girona.


La jornada començarà de bon matí amb les eliminatòries del campionat d’equips, fins les semifinals. Al migdia hi haurà un dinar de germanor, i a la tarda es disputarà la gran final per equips. En acabar aquest començarà el campionat per parelles sistema Baker, on les parelles hauran d’estar formades per jugadors o jugadores de diferents clubs. Al vespre clourà la jornada el lliurament de premis i records.


El C.B. Siuranenc d’Horta va ser fundat l’any 1994 i ràpidament s’integrà a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i participa activament en totes les competicions, a més d’organitzar tant grans campionats oficials com esdeveniments innovadors pel què fa al joc de bitlles. Entre els seus èxits esportius destaquen les tres victòries en la Copa Generalitat, un Gran Premi Catalunya i una Supercopa, a més del quatre tercers llocs en el Campionat de Catalunya de clubs.


Foto 1: Cartell del campionat


Foto 2: Cartell, logo 30 aniversari, programa i participants en el torneig


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades