HOME




   
 
BOWLING TENPIN: PARTICIPACIÓ CATALANA AL CAMPIONAT D’EUROPA SÈNIOR 2024  (15.07.2024)
     
 

Divendres passat l’expedició catalana va viatjar a Hamburg on se celebra el Campionat d’Europa Sènior ESBC 2024, un total de 24 esportistes catalans prendran par a la competició en la que hi participen 660 esportistes de 23 federacions europees.


L’equip de Catalunya en les diferents categories el formen, Carlos Dalmau, Carlos Dominguez, Francisco Hernandez, Situ Ron Bing i Montserrat Sánchez  en la categoria A, Albert Roca, Álvaro-José Cardona, Ángel García, Anna Fraile, Antonia Rius, José Luis López Carlos Martí, Jordi Ambrós, Enrique Ureta, Xavier Taribó i , Vicens Ventura, en categoria B,  la categoria C la formen, Ángeles García, Carles Vallejo, José García, Fernando Gómez, Florentino Gracía, Miquel Àngel Roig, Maribel Monfort i Rodolfo Velasco.


Dissabte passat, les instal·lacions de Gilde Bowling 44  van ser l’escenari de la inauguració del campionat. Diumenge va començar la competició amb la prova individual que està prevista que acabi avui dilluns, en el decurs de la setmana es disputaran les proves, de parelles i trios, esperem bons resultats dels nostres representants.


La competició organitzada per l’ESBC (European Seniors Bowling Committee) se celebra a la ciutat d’Hamburg (Alemanya) del 14 al 21 de juliol i  està inclosa en el calendari de l’EBF (European Bowling Federation).


Foto: Equip de Catalunya


https://www.esbc2024.eu/results.html


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades