HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA SELECCIÓ DE BOWLING SIX A PUNT DE VIATJAR  (16.07.2024)
     
 

Aquest proper dimecres 17 de juliol, la Selecció Catalana de Bowling Six sortirà de Barcelona en direcció Guatemala per tal de participar en la quarta edició de la Copa Intercontinental, que se celebrarà a la ciutat colonial d’Antigua entre els dies 18 i 22 d’aquest mes.


La selecció es trobarà a l’aeroport del Prat a les 6:45 hores per agafar un primer vol cap a Madrid, i des d’allà vol directe fins a Guatemala City, on aterraran a les 15:20 hora de Guatemala. Recordem que hi ha vuit hores de diferència entre Catalunya i Guatemala. Un cop arribin un autobús els recollirà per fer el trasllat fins a Antigua, on hi passaran una setmana allotjat a l’Hotel Soleil Antigua.


La competició començarà el dia 18 amb la prova individual, a la que seguiran les proves de dobles masculins, femenins i mixtes els dies 19 i 20. El dia 21 hi haurà la competició per equips mixtes i a la tarda del mateix per equips Baker. Finalment, el dia 22 hi haurà la competició individual màster. A més d’aquestes proves també es premiarà la classificació individual a la suma i es lliurarà la Copa Asociación Mundial de Bowling Six a l’equip amb millor medaller.


Foto: Selecció Catalana de Bowling Six


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades