BOWLING TENPIN: MEDALLA DE PLATA PER CARLOS DOMINGUEZ I FRANCISCO HERNANDEZ  (18.07.2024)

La parella formada per Carlos Domínguez i Francisco Hernández assoleixen la medalla de plata en la prova de parelles en el Campionat d’Europa Sènior ESBC, que s’està celebrant a la ciutat d’Hamburg (Alemanya)

La parella va liderar la prova fins al tercer squad que van ser superats només per 14 pals per la parella austríaca formada pel famós Thomas Gross i Michael Grabovac, el conjunt català es va penjar la plata amb una sèrie de 2678 pals (223,16 de mitjana), aquests son de moment, els millors resultats assolits pels representants de Catalunya en aquesta competició.

Avui comencen les sèries de la prova de trios. Pel que fa a la classificació general individual Carlos Domínguez és manté en 6a posició això li dona pas a disputar la prova màster.