HOME




   
 
BITLLES CATALANES: BON INICI DE LA SELECCIÓ CATALANA A LA COPA INTERCONTINENTAL  (18.07.2024)
     
 

La selecció catalana va debutar ahir  a la 4a Copa Intercontinental que se celebra a la ciutat d’Antigua Guatemala, amb 1 medalla d’or dues plata i dues bronze, en la prova individual femenina i masculina.


El podi femení i amb uns resultats molt ajustats, el conformen, Mariona Trullols 219, Sofía Ortega  amb 215 i una partida perfecte de  90 punts i Abril Asensio amb 211 punts.


En categoria masculina, els resultats també van ser molt ajustats, el jugador local Luis Urias amb 226 punts es va penjar l’or, seguit del debutant David Basco  que un cop va controlar els nervis del debut es va posicionar en segon lloc assolint la medalla de plata amb 221 punts, el bronze va ser per en Biel Poch campió de la tercera edició amb 216 punts.


Demà es disputarà la prova de parelles formades per, Mariona Trullols i Sofía Ortega, i Marta Solé amb Abril Asensio, en categoria masculina les parelles les formen, David Basco - Nil Solé, i Biel Poch – Nil Solà.


Els equips de la selecció catalana compten amb la direcció tècnica i esportiva de Toni Solé i Ernest Giralt com a cap de l’expedició.


Foto: podis prova individual


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades