HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DARRERA I EXITOSA JORNADA DE LA COPA INTERCONTINENTAL  (23.07.2024)
     
 

Amb la prova màster es va donar per finalitzada la 4a Copa Intercontinental de Bowling Six, la competició celebrada ahir, enfrontava als esportistes en eliminatòries directes individuals. Resultats molt ajustats, Marta Solé i Sofia Ortega han quedat eliminades en la primera eliminatòria, el la següent Abril Asensio ha superat a Dorkas Aguilar obtenint el pas a la final que va disputat contra Mariona Trullols al imposar-se a la seva contrincant Stefany Salazar, en l’enfrontament final l’Abril va guanyar a la Mariona, or i plata per les catalanes i medalla de bronze per les esportistes Dorkas i Stefany.


En categoria masculina,  Benjamin Urias de Guatemala va eliminar a  Biel Poch en semifinals, mentre David Basco feia el mateix amb Nil Solà, en l’enfrontament final en David va ser superat per en Benjamin guanyant la medalla d’or en aquesta prova, en David va obtenir la plata mentre els bonzes eren per en Biel i en Nil.


L’Expedició catalana torna dimecres a casa, amb 21 medalles, 7 d’or, 9 de plata i 5 de bronze i la preuada copa de campions.


Foto: collage podis màster i tot l’equip juntament amb el tècnic i delegat, Toni Solé i Ernest Giralt amb la Copa de Campions


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades