HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 20A EDICIÓ DEL TORNEIG BITLLES A LA FRESCA  (09.08.2024)
     
 

Com cada estiu el club de bitlles la Penya del Bistec de Tordera, organitza el Torneig Bitlles a la Fresca i que enguany ja és la 20a edició, la competició amb caràcter promocional se celebra la primera setmana d’agost al parc de la Sardana de Tordera.


En aquesta nova edició del Torneig s’ha ampliat fins a 40 els equips participants, mantenint el format dels darrers anys pensant en promoure les bitlles entre els jugadors no federats i entre els més petits, mantenint les dues categories infantils de 8 a 12 anys i de 13 a 16.


Aquest vespre serà la darrera jornada, i un cop fet el tradicional lliurament de trofeus la competició es clourà amb una botifarrada popular.


El Club de Bitlles La Penya del Bistec tanca la temporada amb uns resultats espectaculars, en la modalitat d’equips han assolit els títols de campions de la Supercopa,  Lliga i per tercera vegada Campions de Catalunya de Clubs, a nivel individual, Danela Calderon ha estat campiona de Catalunya en categoría benjamina, Biel Poch campió de Catalunya sub-25 i Quim Caballé campió en categoría absoluta.


Els resultats es poden seguir en directe només amb dispositius mòbils, des de l'aplicació: bitllesalafresca.com


Foto: vista panorámica de una jornada


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades