HOME




   
 
BOWLING: PARTICIPACIÓ CATALANA BC STRANGERS INTERNATIONAL DOUBLES  (24.08.2024)
     
 

 Un any més hi haurà representació catalana Torneig BC Strangers International doubles, que tindrà lloc a la ciutat de Wintherthur - Zuric (Suïssa) del 18 al 25 d’agost a les instal·lacions de Bowlinghall BeSeCo.


Les parelles catalanes participen a la competició en qualitat de campions de Catalunya en la prova de parelles 2023-2024, Sergi Montaña i Joan Vall del Bowling Club Diagonal de Barcelona, Carlos García i Silvia Hidalgo del Mediterrània BC, Francisco Botero i Salvador Porras del Team Ilerdense d’Artesa de Lleida i Eduard Albert i Carlos Domínguez del Comarcal Bowling Club de Terrassa i Sweetrade BC Les Franqueses.


L’expedició catalana dirigida per Carlos Domínguez, disputaran la seva sèrie de classificació dissabte 24 d’agost i lluitaran per aconseguir la classificació a la final de diumenge.


Està prevista la participació de 53 parelles, 106 esportistes de les federacions d’Alemanya, Catalunya, França  Països Baixos i Suïssa.


Els esportistes catalans participen a la competició patrocinats per la Federació Catalana de Bitlles i el suport del Consell Català de l’Esport.


Foto: Expedició catalana





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades