HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL C󷷷B󷷷 LA PENYA DEL BISTEC COMENÇA MOLT FORT LA TEMPORADA  (09.09.2024)
     
 

El C.B. la Penya del Bistec ha estat el millor equip dels 7 que han participat en la 14a edició del Gran Premi Catalunya de bitlles catalanes, celebrat el passat dissabte 7 de setembre a les pistes de bitlles Daniel Cervera de la Sénia (Montsià). El club de Tordera, actual campió de Catalunya, gràcies a dues grans partides s’ha endut els dos trofeus en joc, el Gran Premi Catalunya i la Supercopa.


L’equip del Maresme, format per Biel Poch, Jaime López, Xavier Coma, Llorenç Serra i Joaquim Caballé, ha superat als seus rivals després d’aconseguir un total de 748 punts (375+373), un cop sumades les dues partides de què consta aquesta competició. En segona posició s’ha classificat la Selecció Femenina (742 punts), seguida de la Selecció Sub 25 (736). Quart ha estat Alls Secs Piquen (692), seguit de la Selecció Masculina (676). L’equip amfitrió, la Sénia, ha estat sisè (661), i en setè lloc ha quedat la Selecció Infantil (637). Les mateixes partides han servit per decidir quin equip s’enduia la Supercopa, que cada any enfronta al campió de Catalunya amb el campió de la Copa Generalitat. Enguany l’equip de la Penya del Bistec, campió de Catalunya, ha superat al campió de Copa Alls Secs Piquen.


Eulàlia Borràs, jugadora de Mallorquines-Sils i que formava part de la Selecció Sub 25, ha estat la millor jugadora de la fina amb un total de 161 punts, i autora d’una partida perfecta de 90 punts, el primer de la temporada 2024/2025.


El lliurament de trofeus i records ha estat presidit per Vicki Almuni alcaldessa de la Sénia, acompanyada d’Andrea Domènech, Regidora d’Esports, Joan Ricart i Abel Sensarrich, president i vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Joan Francesc Brull, delegat a Tarragona de la federació i Natàlia Verge, presidenta del Club de Birles la Sénia, club que celebra enguany el seu 35è aniversari.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: C.B. la Penya del Bistec, Selecció Femenina i Eulàlia Borràs


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades