HOME




   
 
BOWLING: ELS CATALANS FINALISTES A L’OPEN DIMITRIS KARETSOS  (23.09.2024)
     
 

Axel Guimó, Cristina Sanz i Íngrid Julià es van classificar per disputar les finals de l’Open Dimitris Karetsos, celebrat a les instal·lacions de Cosmos Bowling d’Atenes, Axel amb un total de 1122 va classificar-se per disputat la 2a eliminatòria, mentre què la Íngrid i la Cristina amb 1022 i 1050 respectivament havien de disputar dues eliminatòries per optar a la final.


Íngrid Julia va aconseguir el pas a la final Step 2 amb una molt bona sèrie de 3 partides, mentre que la Cristina es va quedar fora per 2 pals. En la segona eliminatòria només l’Axel va aconseguir la classificació per l’step 3, Axel Gimó va perdre 471 a 445 davant el jove jugador grec Anastasis Exarchou.


Bons resultats en general dels catalans en aquesta competició, les posicions finals son Axel Guimó 15è, Íngrid Julià 17a, Cristina Sanz 25a. Vicens Ventura (47è) i Pere Sadurní (63è) completaven l’expedició Catalana.


Un total de 159 esportistes de 8 federacions europees van prendre part a la competició celebrada del 12 al 22 de setembre, el torneig porta el nom d’un dels grans jugadors del bowling grec Dimitris Karetsos.


General Standing - Dimitris Karetsos Tournament (athensbowlingopen.com)


Foto1: Íngrid, Axel i Cristina


Foto2: tot el grup


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades