BOWLING: LA SELECCIÓ CATALANA AL SWISS INTERNATIONAL TEAM EVENT  (25.09.2024)

Els equips de la Selecció Catalana en la participació al Swiss International Team Event, tot i que van obtenir bons resultats no van aconseguir els objectius previstos,  classificant-se en 10a. i 14a. posició,  l’equip format per, Carlos García, Enrique Rosa, Joan Vall i  Sergi Montaña, van classificar-se en la 10a posició tot hi haver aconseguit col·locar-se en la sisena posició en les sessions de dissabte, l’equip va assolir una mitjana de 190,32 amb 262 punts i 11.419 pals, la condició de les pistes va penalitzar més a l’equip format per Artur Colomer, Carlos Domínguez, Moisés Pérez i Yu Wen, van quedar en la 14a posició amb un total de 11.089 pals i 104 punts.

Aquesta competició ha estat el debut internacional d’Enrique Rosa que tot i que no va començar gaire bé va anar superant els nervis inicials aconseguint una mitjana final de 181,13.

Un total de 16 equips procedents d’Anglaterra, Catalunya,  Franca, Itàlia , Portugal, Mònaco i Suïssa, van participar a la 13a edició del Swiss International Team Event que va tenir lloc els dies 21 i 22 de setembre a Bowling Miami d’Echandens (Lausana – Suïssa)