HOME




   
 
BOWLING: AMISTÓS CATALUNYA – SUÏSSA SETMANA CATALANA DE L’ESPORT  (29.09.2024)
     
 

Dissabte 28 en motiu de la IV Setmana de l’Esport Català, les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa van acollir l’encontre amistós individual que va enfrontar les seleccions de Catalunya i Suïssa femenina, l’equip català format per, Carolina Rincon, Cristina Sanz,  Martina Marcè, Montserrat Sànchez i Silvia Hidalgo, totes elles formen part del projecte d’iniciació i tecnificació femenina. El conjunt suís el formaven  Carina Hügin, Sabrina Kaufmann i Stefanie Zeberli .


Crisitina  Sanz va guanyar el trofeu a la millor jugadora absoluta seguida de Sabrina Kaufmann i Carina Hüguin, els guardons a les millors jugadores sub-25 van ser per Sabrina Kaufmann, Stefanie Zeberli i en tercer lloc la joveníssima Martina Marcè, l’equip suís també va assolir el trofeu al millor equip.


Aquesta ha estat una molt bona experiència per a les jugadores catalanes, per moltes d’elles el primer cop en el que participaven en una competició en la que s’enfrontaven a jugadores d’un altre país.


La competició va comptar amb la presència del Sr. Alberto Muñoz, Regidor d’Esport de l’Ajuntament de Terrassa, que va acompanyar a les jugadores al inici de la competició que va cloure amb el  lliurament de trofeus  a càrrec de Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


La Setmana Catalana de l’Esport està organitzada per la UFEC i la Generalitat,  aquesta és la 4a edició amb la participació de més de 4.000 esportistes de 24 països i continents de 30 federacions en la que s’han disputat 120 jornades de competició.



https://www.setmanacatalanaesport.cat/


Foto 1:  Els equips de Catalunya i Suïssa amb Joan Ricart i Gerard Esteva


Foto2: recull d’imatges del lliurament de trofeus – Alberto Muñoz amb Luz Adriana Leal entrenadora de l’equip català i Joan Ricart


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades