HOME




   
 
BITLLES CATALANES: SEGONA JORNADA DE LLIGA CATALANA  (11.10.2024)
     
 

Aquest cap de setmana 12/13 d’octubre, se celebra la segona jornada de la Lliga Catalana de bitlles, amb enfrontaments que es preveuen molt interessants tenint en compte els resultats obtinguts en la primera jornada, celebrada el cap de setmana passat.


En el grup de 1a Divisió de Barcelona tots els equips estan amb 2 punts, una victòria i una derrota, per tant es preveu una jornada molt interessant. A la 1a de Girona es viurà el duel entre el segon classificat del grup, el Vilabrú, que rebrà a les seves pistes al líder Alls Secs Piquen.


A Lleida hi ha una jornada molt interessant, amb els  duels entre els A i B d’Olius i el Tàrrega A contra Dental Tàrrega. A Tarragona, el líder Esquadró Senienc s’enfrontarà al campió de la temporada passada i candidat a repetir el títol el Perelló Bufavents. També destaquen els enfrontaments entre Amposta i la Galera A, i Cervol Vinaròs i Catalònia Forn de Carlos A, 4t i 5è classificats del grup tarragoní.


La competició s’aturarà després d’aquesta jornada i es reprendrà el cap de setmana 26/27 d’octubre, amb la disputa de la 3a jornada, amb la incorporació dels equips de categoria infantil.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Esquadró Senienc i la Galera A lideren la primera divisió de Tarragona


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades