HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA ELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (18.10.2024)
     
 

Aquest cap de setmana 19/20 d’octubre es posa en marxa la competició individual de bitlles catalanes d’aquesta temporada. En aquesta catorzena edició dels Circuits Individuals, dividits en categories d’edat (supersènior, sènior, sub 25 i infantil), hi ha hagut una gran inscripció, que sobrepassa de llarg els 500 participants que representen a 46 clubs de tot Catalunya.


Amb aquest èxit de participació s’ha hagut d’augmentar el nombre de seus de joc. Dissabte dia 19 hi haurà competició a Bellpuig (Urgell), la Galera i Amposta (Montsià), la Ràpita – Els Monjos (Alt Penedès), El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), Mont-ras (Baix Empordà), Vic (Osona), Sant Feliu de Buixalleu (Selva), i Tordera (Maresme). El diumenge 20, la competició es traslladarà a les seus de el Perelló (Baix Ebre), la Galera i la Sénia (Montsià),Vall d’Hebron (Barcelona), Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Igualada (Anoia), Llofriu (Baix Empordà), Tàrrega (Urgell), i repeteixen Olius al Solsonès i Sant Feliu de Buixalleu a la Selva.


Les següents jornades d’aquests circuits es disputaran els caps de setmana 16/17 de novembre de 2024, 25/26 de gener, ½ i 29/30 de març, i 10/11 de maig de 2025. Els millors jugadors i jugadores, un cop disputades totes les jornades, es classificaran pel Campionat de Catalunya Individual 2025.


Foto: Tots els campions i campiones dels Circuits Individuals 2023/2024


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades