BOWLING: PERE SADURNÍ CAMPIÓ DEL 14È TORNEIG JOVENTUT  (21.10.2024)

Pere Sadurní del Club Bowling Penedès, de El Vendrell, campió del 14è Torneig Joventut al superar a Carlos Avilés del Club Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts en la partida final de defensa de posició. Els dos jugadors van obtenir la medalla commemorativa del 5è Memorial Joan Creus

Pere Sadurní es va classificar en el primer lloc a la fase 1 de la final, el seu rival a la final es va decidir en els enfrontaments anteriors de la defensa de posició, Carlos Avilés es va desfer de Jordi Ponsico del Joventut Al-Vici per 199 a 190 i tot seguit va superar per 40 pals a Núria Crespo del Sweetrade BC Les Franqueses per 217 a 257.

Classificació final absoluta, Pere Sadurní, en segon lloc Carlos Aviles, tercera classificada Núria Crespo i quart classificat  Jordi Ponsico, els premis especials, patrocini de Raudex Pro Bowling, van estar per, millor jugadora de  2a categoria Núria Crespo, premi al millor jugador de 3a categoria Carlos Avilés i el premi a la millor jugadora femenina va ser per Íngrid Julià del Sweetrade BC Les Franqueses.

La competició organitzada pel Joventut Al-Vici de Castelldefels ha comptat amb el patrocini de Raudex Pro Bowling i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’acte de lliurament de trofeus va anar a càrrec de Fernando Gómez i Jordi Tubella, president i secretari del Joventut Al-Vici B.C. , amb Lluis Martí  representant de Raudex Pro-Bowling.