HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CONDOL PER LA MORT DE JOSEP MARIA OLIVA ROS  (04.07.2012)
     
 

La Federació Catalana de Bitlles i Bowling lamenta profundament la pèrdua de Josep M. Oliva, figura destacada i estimada del bowling català, que va morir ahir a Barcelona a l’edat de 76.


En la seva etapa com a jugador va obtenir nombrosos títols tant per al seu club de 7 a 9 com per a la selecció catalana en l’àmbit català i estatal.Foto: Equip de la selecció espanyola, Campionat del Món a Caracas, 1983



La seva etapa internacional va començar el 1974 al Campionat d’Europa d’Equips (European Cup Teams, Malmoe, Suècia) i va acabar el 1983 al Campionat del Món (World Championships, Caracas, Veneçuela).



La seva passió per l’esport el va portat a formar molts dels jugadors que integren actualment l’elit del bowling català i a fomentar la competició d’alt nivell esportiu.


Com a director de Bowling Pedralbes va afavorir l’organització de campionats juntament amb la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, com ara el Trofeu Ciutat de Barcelona de Bowling, el torneig més important del sud d’Europa, que se celebra anualment des del 1977.


 


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades