HOME




   
 
BOWLING SIX: PRIMERA PARTICIPACIÓ INTERNACIONAL DE LA SELECCIÓ DE BITLLES CATALANES  (10.07.2012)
     
 

L’equip de la selecció catalana de bitlles, format per Gerard Albiol (Club de Bitlles la Galera),  Sergi Arques (Club de Birles Deltebre),  Marta Solé (Club de Bitlles Siuranenc d’Horta) i Mariona Llorens (Club de Bitlles la Penya del Bistec), dirigit pel tècnic de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Toni Solé, participaran a la I Copa Intercontinental sub-25 de Bowling Six (bitlles catalanes) que tindrà lloc del 12 al 14 de juliol a San Salvador (El Salvador), amb les seleccions de Guatemala i El Salvador.


La biografia esportiva dels joves integrants de la selecció és la següent:.


Gerard Albiol Cherta, de 19 anys, pertany al Club de Bitlles la Galera. Jugador federat des del setembre de 2005, ha estat campió de Catalunya amb el seu club els anys 2010 i 2011 entre molts d’altres títols col•lectius. Ha estat el millor jugador jove de Lliga Nacional i Lliga Terres de l’Ebre en diverses ocasions.  És el campió de campió de Catalunya sub 25 de 2012.



Marta Solé Font, de 17 anys, pertany al Club de Bitlles Siuranenc d’Horta,. Jugadora federada des de l’octubre de 2003, ha estat la millor jugadora jove de la lliga Barcelona en diverses ocasions, actualment és la 3a de Catalunya sub 25. Ha estat la jugadora més jove a participar en un Campionat de Catalunya Individual absolut


Mariona Llorens Muñoz, de 21 anys, pertany al (Club de Bitlles la Penya del Bistec, jugadora federada des del setembre de 2010, tot i que només fa dues temporadesqye juga a bitlles, porta dos anys seguits classificant-se per disputar el Campionat de Catalunya Individual absolut. Ha estat la millor jugadora jove de la lliga Selva-Alt Maresme.


Sergi Arques Tomás, de 16 anys, pertany al Club de Birles Deltebre,  jugador federat des del setembre de 2005, ha estat campió de la lliga Terres de l’Ebre amb el seu club en dues ocasions.


Després de dos dies d'entrenaments, el 12 de juliol s'obrirà el campionat amb la cerimònia inaugural, seguida de la competició  de parelles. El 13 de juliol, es disputarà la competició per equips i, el 14, la competició màster i tindrà lloc la cerimònia de clausura.


Foto: Gerard Albiol, Marta Solé, Mariona Llorens, Sergi Arques



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades