HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DEMÀ LA FINAL EN DIRECTE  (21.07.2012)
     
 





















Demà, a les 18.15 h es podrà veure la final en directe per Eurosport 2 i per Internet a través del web www.fcbb.cat, gràcies a Bowlingcat TV, i a les instal·lacions de Bowling Pedralbes ja que la competició és oberta al públic gratuïtament. També es podrà veure en diferit pel Canal Esport 3, a les 20.00 h.


Després de 13 sèries de classificació de les 15 de què consta l’eliminatòria, 12 esportistes d’un total de 126 s’han assegurat el pas a quarts de final:  Dominic Barrett (Anglaterra), Mats Maggi (Bèlgica), Ildemaro Ruiz (Veneçuela), Eike Kabowski (Alemanya), Tore Torgersen (Noruega), Miquel López (EUA), Perttu Jussila (Finlàndia), Thomas Larsen (Dinamarca), Vicent Cayez (França), Marcus Heinonen (Finlàndia). Marcial Ovide (7) i Moisés Pérez són els catalans millors classificats de la general.


Pel que fa a la participació femenina, s’asseguren plaça a quarts de final les jugadores millor classificades: Cassie Staudinger (Austràlia), Joline Persson Planefors (Suècia), Cristina Sanz (Catalunya), Sandra Andersson (Suècia), Rebecka Larsen (Suècia), Krista Pöllänen (Finlàndia), Josefine Linderoth (Suècia) i Nina Flack (Suècia).


Demà, a partir de les 9.00 del matí, començaran les semifinals del XXXIV Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bowling, a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.


Fotos: http://www.flickr.com/photos/bowlingbarcelona


 


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades