HOME




   
 
BITLLES CATALANES: IV GRAN PREMI CATALUNYA A CERVERA  (14.09.2012)
     
 

Dissabte 15 de setembre, es disputarà la quarta edició del Gran Premi Catalunya de bitlles catalanes, organitzada pel C.B. Ametllers i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, a partir de les 11 hores, a les pistes de la plaça de la Pau de Cervera,


A més del club amfitrió, hi participaran el C.B.C. Llofriu, campió de Catalunya i de la Copa Generalitat 2012, la Selecció Catalana absoluta i la Selecció Catalana Sub 25. La selecció absoluta estarà formada pels tres primers homes i les tres primeres dones classificats en el passat Campionat de Catalunya Individual: Antonio Velasco (Llofriu), Lluís Tolosa (Vallverd), Dionisio Carrera (los del Huerto), Ascensión Hidalgo (St. Llorenç la Mola), Anna Maria Suñé (Ametllers), i Clara Solé (Siuranenc d’Horta).


Formaran la selecció sub 25 els quatre nois i noies que van disputar la Copa Intercontinental a El Salvador, Gerard Albiol (la Galera), Sergi Arques (Deltebre), Mariona Llorens (Penya del Bistec), i Marta Solé (Siuranenc d’Horta), acompanyats de Jordi Santamaria (Ponts), i Júlia Aymerich (Torrent).


 


 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades