HOME




   
 
BOWLING TENPIN: NOELIA RASTRERO I MOISES PÉREZ, CAMPIONS DE CATALUNYA DEL QUBICA-AMF  (16.09.2012)
     
 

Noelia Rastrero del Club Seven- 3 de Sant Esteve Sesrovires i Moisés Pérez del Club Diagonal de Barcelona s’han erigit campions del Campionat de Catalunya Qubica-AMF, que s'ha celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling de l’11 al 16 de setembre, i representaran la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a la Copa del Món Qubica-AMF 2012, que tindrà lloc a Wroclaw (Polònia).


Noelia Rastrero va guanyar amb comoditat el títol femení que va liderar des de les semifinals, seguida de Cristina Sanz (Club Diagonal) i Lia Mojarro (Club Seven-3). Cristina Sanz, amb 257 pals,  va aconseguir la millor partida femenina, mentre que Noelia va aconseguir la millor sèrie amb 1236.


En la categoria masculina Moisés Pérez es va fer amb el títol amb un total de 4.213 pals, seguit per Àlvar Cardona del Club Barcelona i José Iganacio Estevez (Jochi) del Club Diagonal. Moisés Pérez també va aconseguir la millor sèrie amb 1.457 pals. Cal destacar que el veterà Jochi va estar a punt d’aconseguir la partida perfecta en dues ocasions del torneig (289 i 299).


Un total de 39 esportistes han pres part a la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport, que es va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans de Roser Romero, gerent de la FCBB, i Carlos Martí, director del centre.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Fotos: Moisés Pérez i Noelia Rastrero/ podis masculí i femení


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades